Een goed bed is super belangrijk. Wij verkopen daarom alleen kwaliteitsproducten van topmerken om u gegarandeerd, jaren lang, heerlijk te laten genieten van uw slaap. Bezoek onze showroom in Haarlem om deze kwaliteit te ervaren en te proberen. De koffie staat klaar!

Dé experts op het gebied van slaapcomfort!

Vanaf het begin dat waterbedden en boxprings populair werden, verkopen wij waterbedden en boxprings van de beste kwaliteit. Alle ontwikkelingen in de waterbedden en boxpring branche hebben wij gevolgd. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.                                                                                                      

Aqua Air bestaat al meer dan twintig jaar. Onze specialisten weten dan ook alles van het slaapcomfort af. Laat u daarom adviseren bij dé experts op het gebied van slaapcomfort. Uw nachtrust is tenslotte zéér belangrijk, daar wilt u toch niet op bezuinigen of een verkeerde keuze maken? 

In onze showroom in Haarlem kunnen wij u alles soorten (water)bedden en mogelijkheden laten zien, voelen en ervaren onder het genot van een heerlijk kopje koffie!

20+ jaar ervaringOmdat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben hebben wij veel kennis opgedaan om u optimaal te kunnen adviseren
ServiceBij het kopen van een (water)bed is service erg belangrijk! Wij staan altijd voor u klaar wat betreft storingen, problemen of vragen.
Advies bij u thuisBent u niet helemaal zeker wat er geschikt is in uw slaapkamer of welke maat bed er precies inpast? Geen nood, wij komen u helpen, bij u thuis!
Showroom in HaarlemEen bed kopen kunt u niet online, in onze showroom kunnen wij u alles laten ervaren, voelen, testen en natuurlijk een persoonlijk advies geven.

Een bed is één van de beste investeringen in je leven!

Slaap is iets heel interessants. Wist u bijvoorbeeld dat we ongeveer een derde van ons leven slapen? 

Een goede nachtrust wordt vaak onderschat. Voldoende slaap zorgt ervoor dat uw lichaam goed kan functioneren. In de nacht herstelt uw lichaam namelijk van alle activiteiten, sporten, prikkels en emoties van die dag. Het laadt zich eigenlijk als het ware weer op voor de volgende dag. Goed slapen zorgt ervoor dat wij energiek wakker worden, alert zijn en ons beter kunnen concentreren. Denk er maar eens aan hoe u zich in de ochtend voelt wanneer u de avond ervoor tot laat hebt doorgewerkt, of gewoon te laat naar bed bent gegaan. Uw concentratie en energie zijn de volgende dag ver te zoeken.

Een (water)matras, afgestemd op jou!

Een goed (water)matras is ontzettend belangrijk. Niet te zacht, niet te hard, de juiste steun. Je wilt ‘m precies goed voor jou. Daarom geven wij advies op basis van uw lichaamsbouw, lengte, gewicht en op welke manier u slaapt. Iemand die veel op zijn buik slaapt heeft een ander matras nodig dan iemand die vrijwel altijd op zijn rug slaapt. Hier houden wij altijd rekening mee om voor jou de beste nachtrust die mogelijk is te ervaren.

William Blake

Think in the morning. Act in the noon. Eat in the evening. Sleep in the night.

Thomas Dekker

Sleep is that golden chain that ties health and our bodies together.

Dan Gable

The easiest thing to do in the world is pull the covers up over your head and go back to sleep.

Investeren in een goed bed

 • Je ligt meer in bed dan je op de bank of in de auto zit.
 • Een matras gaat ongeveer 8 tot 10 jaar mee daarom is het een duurzame aankoop.
 • Door terug te rekenen wat het per jaar kost zie je dat de prijs ineens best mee valt.
 • Veel mensen hebben rugklachten, dit kan verholpen worden met een goed bed en een juiste slaaphouding.
 • Een goed bed is voor iedereen anders daarom is het belangrijk gebruik te maken van een Slaapexpert zoals ons, deze kunnen jou het beste adviseren welk slaapsysteem het beste aansluit op jouw lichaamsbouw en behoeftes.
 • Een derde van je leven spendeer je in bed daarom is het belangrijk dat dit zo prettig en comfortabel mogelijk wordt ervaren.
 • Slecht slapen neemt de nodige concequenties met zich mee.

 

Uit cijfers van NIPO onderzoek van afgelopen jaar blijkt dit allemaal logisch te verklaren.Wist je dat van alle mensen met slaapproblemen:

 • 14% zich weleens ziek meldt,
 • 25% fouten of ongelukken maakt door het slaapgebrek,
 • 59% zich niet goed kan concentreren,
 • 64% (enige) hinder bij dagelijks functioneren op het werk ondervindt?

 

Kortom, investeren in een goed bed is heel erg belangrijk. Het moet voor jouw lichaam perfect passen en fijn voelen. Neem daarom net zoveel tijd als je nodig hebt om een bed uit te proberen en laat je vooral adviseren door onze slaapexperts.